BURSA / KARACABEY - Ömer Matlı İlkokulu

Mrt

2/A VE 2/C SINIFI İLE  4/A SINIFININ DESTEK VERDİĞİ PROĞRAMDA EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü programını hazırlayan okulumuz İngilizce öğretmenleri Burcu KARADAĞ ve Fatma KANKAL'a emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince Okulumuzda Trafik eğitimi semineri düzenlendi.

Ock

1.dönem sonu  etkinlik  çalışmalarımız:

Ock

Geleneksel Çocuk Oyunları kapsamında ilçemizde ilkokullar arası yapılan Kaleli Yakan Top turnuvasında ilçe 2. si olduk. Görev alan 4. sınıf öğrencilerimize ve 4-E sınıf öğretmenimiz Sinem VURAL'a katkılarından dolayı teşekkür ederiz. Ayrıca yapılan kupa töreninde de daha önce Mendil Kapmaca turnuvasında ilçe 3. olan takımımız kupasına kavuştu.

Ock

Okulumuz Rehber Öğretmenleri tarafından 1. ve 2. sınıf velilerimize Rehbelik servisi tanıtıldı. Ayrıca Olumlu Disiplin konusu ile ilgili seminer verildi.

4-C sınıfımızla birlikte ilçe Halk kütüphanesi açılış törenine katıldık.

Mendil kapmaca takımımızı ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Ağu

Okulumuza tahsis edilen 23 adet Akıllı tahtaların kurulum işlemi tamamlandı.Hayırlı olsun.. Kurulum aşamasında emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Mrt

21 - 26 Mart Orman Haftası 2/E sınıf öğretmeni Yüksel YAZAR´ın hazırlamış olduğu programla kutlandı. Programda günün anlam ve önemini anlatan şiirlere ve yazılara yer verildi. Ardından 1/C sınıfının hazırlamış olduğu ´Ağacın Öyküsü´´ adlı drama gösterisi coşkuyla izlendi. Son olarak 2/E sınıf korosu tarafından orman şarkıları seslendirildi. Okul Müdür Vekili Mükerrem YILMAZ programda emeği geçen 2/E sınıfı öğrencilerine  ve sınıf öğretmeni Yüksel YAZAR´a ; 1/C sınıfı öğrencilerine ve sınıf öğretmeni Selma ARSLAN´a teşekkürlerini iletti.