BURSA / KARACABEY - Ömer Matlı İlkokulu

Nis

Karacbey İlçe Spor Müdürlüğü'nün düzenlediği ilkokullar arası masa tenisi turnuvasında takımımız ilçe 2. si oldu. 4-A sınıfından Ali ÇATAK ve Ali Kağan DUGUN ile 4-B sınıfından Ulaş TOSUN dan oluşan masa tenisi takımımızı tebrik ederiz.

Mrt

“100. Yılda Akıl ve Zekâ Oyunları Projesi” kapsamında 21/03/2024 9.00-13.00 saatleri arasında Karacabey Anadolu Lisesi Konferans Salonunda düzenlenen "Akıl ve Zekâ Oyunları Turnuvası" "Apartman Oyunu" nda öğrencilerimiz İlçe 2. si olmuştur. Okulumuzu temsil eden öğrencilerimiz; Ali Kağan DURGUN, Zeynep Noor AYDIN, Pelin SARI ve onları hazırlayan öğretmenimiz Esra BAY'ı tebrik ederiz.

Mrt

Türk’ün Özü Akif’in Sözü İlkokullar Arası Mangala Turnuvasında okulumuzu temsil eden 1.Sınıf Berat Efe KANCA ilçe 1. si, 3. sınıf öğrencisi Muhammed Said BARUT ilçe 1. si ve 4. sınıf öğrencimiz Ulaş TOSUN ilçe 2. si olmuştur. Öğrencilerimizi ve onları çalıştıran öğretmenimiz Esra BAY'ı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

Mrt

2/A VE 2/C SINIFI İLE  4/A SINIFININ DESTEK VERDİĞİ PROĞRAMDA EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü programını hazırlayan okulumuz İngilizce öğretmenleri Burcu KARADAĞ ve Fatma KANKAL'a emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince Okulumuzda Trafik eğitimi semineri düzenlendi.

Ock

1.dönem sonu  etkinlik  çalışmalarımız:

Ock

Geleneksel Çocuk Oyunları kapsamında ilçemizde ilkokullar arası yapılan Kaleli Yakan Top turnuvasında ilçe 2. si olduk. Görev alan 4. sınıf öğrencilerimize ve 4-E sınıf öğretmenimiz Sinem VURAL'a katkılarından dolayı teşekkür ederiz. Ayrıca yapılan kupa töreninde de daha önce Mendil Kapmaca turnuvasında ilçe 3. olan takımımız kupasına kavuştu.

Ock

Okulumuz Rehber Öğretmenleri tarafından 1. ve 2. sınıf velilerimize Rehbelik servisi tanıtıldı. Ayrıca Olumlu Disiplin konusu ile ilgili seminer verildi.

Ara

İlçemizde İlçe Milli Eğitim müdürlüğü ile İlçe Spor müdürlüğü öncülüğünde Geleneksel Çocuk Oyunları kapsamında düzenlenen ilkokullar arası Mendil Kapmaca turnuvasında 4-B sınıf öğretmenimiz İsmail YILDIZ öncülüğünde hazırlanan 4. sınıflardan oluşan okul takımımız ilçe 3. olmuştur. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

4-C sınıfımızla birlikte ilçe Halk kütüphanesi açılış törenine katıldık.