BURSA / KARACABEY - Ömer Matlı İlkokulu

May

Okulumuz 3. sınıf öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı gösterilerle bayram coşkusu yaşandı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Okulumuz 100 Çocuk Oyunu etkinlikleri İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz Arif Çopur ve Anıl Esemen'in katılıyımıyla yapıldı.

Nis

Karacbey İlçe Spor Müdürlüğü'nün düzenlediği ilkokullar arası masa tenisi turnuvasında takımımız ilçe 2. si oldu. 4-A sınıfından Ali ÇATAK ve Ali Kağan DUGUN ile 4-B sınıfından Ulaş TOSUN dan oluşan masa tenisi takımımızı tebrik ederiz.

Mrt

“100. Yılda Akıl ve Zekâ Oyunları Projesi” kapsamında 21/03/2024 9.00-13.00 saatleri arasında Karacabey Anadolu Lisesi Konferans Salonunda düzenlenen "Akıl ve Zekâ Oyunları Turnuvası" "Apartman Oyunu" nda öğrencilerimiz İlçe 2. si olmuştur. Okulumuzu temsil eden öğrencilerimiz; Ali Kağan DURGUN, Zeynep Noor AYDIN, Pelin SARI ve onları hazırlayan öğretmenimiz Esra BAY'ı tebrik ederiz.

Mrt

Türk’ün Özü Akif’in Sözü İlkokullar Arası Mangala Turnuvasında okulumuzu temsil eden 1.Sınıf Berat Efe KANCA ilçe 1. si, 3. sınıf öğrencisi Muhammed Said BARUT ilçe 1. si ve 4. sınıf öğrencimiz Ulaş TOSUN ilçe 2. si olmuştur. Öğrencilerimizi ve onları çalıştıran öğretmenimiz Esra BAY'ı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

Mrt

2/A VE 2/C SINIFI İLE  4/A SINIFININ DESTEK VERDİĞİ PROĞRAMDA EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ.