BURSA / KARACABEY - Ömer Matlı İlkokulu

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi kutlama programı  okulumuz 3/E sınıfı öğretmeni Özer LEVENT´in öncülüğünde yapılmıştır. Programda günün anlam ve önemini anlatan şiirlere, konuşmalara, video gösterilerine ve Çanakkale Türküsüne yer verilmiştir. Okul Müdür Vekili Mükerrem YILMAZ programda emeği geçen öğretmenler Özer LEVENT, Fatma YILDIRIM ve Gülcan KORKMAZ KALALI´ya teşekkür ederek program sonlandırılmıştır.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşı´nın Kabulü programı 2/A Sınıfı Öğretmeni Yeliz AKSOY tarafından gerçekleştirilmiştir. Program, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı´nın ardından günün anlam ve önemini belirten yazılar , şiirler ve video gösterimleri ile devam etmiştir. Programda 2/A sınıfının oratoryo gösterileri, 4/A ve 4/E sınıflarının işaret dil ile İstiklal Marşı gösterileri ilgi ile izlenmiştir. Gösterinin sonunda, bizlere armağan edilen İstiklal Marşı hep bir ağızdan coşku ve gururla okunmuştur. Son olarak  Okul Müdür Vekili Mükerrem YILMAZ programda emeği geçen 2/A sınıfı Öğretmeni Yeliz AKSOY, Okul Rehber Öğretmeni Cansu SARITAŞ, 4/A Sınıfı Öğretmeni Fatih OKUR, 4/E Sınıfı Öğretmeni Özkan ÖRS’e ve emeği geçen tüm öğrencilere teşekkür ederek program sonlandırılmıştır.

Mrt

28 Şubat Sivil Savunma Günü nedeniyle  okulumuzda ikaz alarm ve tahliye tatbikatı yapıldı. Olası bir acil durum anında can ve mal kaybını önlemek amacıyla öğrencilere eğitim verilerek sınıflar ve okul planlı bir şekilde boşaltıldı ve  öğrencilerin açık alanda toplanmaları sağlandı.

Şbt

Okulumuz 4. sınıfları arasında düzenlenen futbol turnuvasını 4/D sınıfı futbol takımı kazanmıştır. Takım oyuncularının madalyaları Okul Müdür Vekili Mükerrem YILMAZ tarafından takdim edilmiştir. 4/D sınıfı futbol takımını ve sınıf öğretmenleri Özgür DURGUN´u başarılarından dolayı tebrik ediyoruz . Ayrıca  turnuvayı düzenleyen, maçları yöneten öğretmenimiz Fatih OKUR´a teşekkür ediyoruz.